Ruta Sitges ReciclArt 2018

La Ruta Sitges ReciclArt és una de les novetats d’aquesta edició. L’objectiu principal és incorporar a Galeries d’Art, establiments del Sector Turístic Local i Entitats dins de la programació del Sitges ReciclArt 2018 visibilitzant el seu compromís de sensibilització per a la reducció de residus plàstics als oceans, amb els mitjans que desplega el festival, arribant així a un públic més ampli.

Es basa en:

• Localització de diferents punts a galeries d’Art, botigues, tallers i altres establiments a través de l’exposició d’obra de creadors que hagin participat a la Convocatòria Sitges ReciclArt d’art responsable i del reciclatge

• Reconeixement als establiments del sector Serveis Turístics compromesos amb mesures de reducció del plàstic d’un sol ús

• Visibilitat i Reconeixement a Entitats que organitzen Activitats i Neteges del Litoral Obertes a la Participació

Tots els establiments, entitats, galeries i creadors que es comprometin seran identificats dins de la Ruta Sitges ReciclArt, tant a les xarxes socials, mailing i comunicació del festival, com físicament amb un distintiu. Així mateix es publicaran càpsules informatives específiques a les Xarxes Socials durant els mesos de juny i juliol 2018.

Tipus de compromisos Per a Galeries i Establiments del Sector Turístic

Diferents tipologies de Compromís ReciclArt, segons el tipus de Punt Ruta Sitges ReciclArt.

Compromís amb l’Art responsable i del Reciclatge. Exposar una peça d’art presentada a la Convocatòria per a l’Exposició Sitges ReciclArt 2018 o seleccionada per a tal fi en cada galeria d’art que es vulgui sumar al festival

◦ Depenent de les característiques d’alguns establiments/tallers, també es poden col·locar peces d’art, no cal que sigui estrictament una galeria d’art.

Compromís amb el Turisme Sostenible i la reducció de residus plàstics d’un sol ús. Establiments que col·laborin amb el festival amb mesures concretes per a la reducció de plàstics d’un sol ús i sensibilitzar sobre la problemàtica del plàstic en els oceans.

• Compromís amb la Re-TAP-ta. Compromís de tots aquells establiments, associacions i/o entitats que hagin col·laborat amb la recapta de taps de plàstic per a confeccionar la Instal·lació Artística col·lectiva durant al festivitat del Corpus 2018.

Més informació – Compromís – Participació

Si t’interessa tenir més informació o sol·licitar la participació a la Ruta Sitges Reciclart pots descarregar el Dossier Informatiu que inclou el formulari de Compromís per sol·licitar la participació.

 

Per conèixer la llista de Galeries d’Art, Establiments del Sector Turístic Local i Entitats  que participen amb compromís de sensibilització per a la reducció de residus plàstics als oceans fes clic en aquest enllaç.