Inauguració del Festival Sitges ReciclArt 2019

Inauguració del festival de reciclatge i art responsable Sitges ReciclArt 2019.

Ens plau convidar-vos a l’acte d’inauguració de la quarta edició del festival de reciclatge i art responsable Sitges ReciclArt que tindrà lloc el dia 6 de juny a les 18:30h, al Centre Cultural Miramar.

Ja hi tornem a ser, com no podia ser d’una altra manera, gràcies a la vostra col•laboració i compromís, el festival Sitges ReciclArt arriba a la seva quarta edició amb el mateix objectiu: sensibilitzar sobre les conseqüències dels nostres hàbits en la salut del medi ambient per mitjà d’accions lúdiques que exposin la realitat del que està passant en el oceà i les seves costes, a fi de que prenguem consciència de que un consum responsable de plàstics portarà com a resultat que hi hagi menys contaminació, perquè al menys això si depèn de nosaltres.

No oblidem que vivim en un planeta amb recursos limitats, i de les nostres accions diàries depèn el seu estat de salut, que és el nostre després de tot.

El festival de reciclatge i art responsable Sitges ReciclArt celebra enguany la quarta edició del 6 al 30 de juny. El programa d’activitats del festival comença el 6 de juny amb la inauguració de  l’Exposició de reciclatge i art responsable que acollirà el Centre Cultural Miramar fins al 30 de juny.  La mostra exposa obres d’artistes dirigides cap a la sensibilització de la problemàtica dels residus plàstics en els oceans i la incidència dels hàbits de consum sobre el medi ambient en general.

T’esperem el proper 6 de juny a les 18:30h al CC Miramar.