Convocatòria per a participar a l’Exposició Sitges ReciclArt 2020

Convocatòria oberta per a participar a l’Exposició Sitges ReciclArt 2020, Festival de reciclatge i art responsable que es celebrarà a Sitges del 27 de novembre al 20 de desembre de 2020 a Can Falç de Mar.

Presentació de projectes del 6 d’octubre al 6 de novembre 2020

Contribueix amb la teva obra a reflexionar i cridar l’atenció sobre l’actual situació preocupant de pandèmia, de crisi climàtica, de contaminació dels mars i oceans, del drama de la immigració clandestina a les fronteres marítimes i arreu, els efectes desastrosos dels plàstics d’un sol ús, la necessitat de reduir la generació de residus, fomentar la reutilització de recursos i proposar solucions per a construir un món més sostenible, socialment més igualitari i just per a les pròximes generacions.

Convidem a participar a totxs els/les artistes, però particularment aquellxs provinents de Sitges i voltants, que estiguin en contacte amb el territori i les seves problemàtiques ambientals.

Pots presentar 1 o diversos projectes en les següents modalitats:

  • Collage i assemblage
  • Fotografia
  • Tècnica mixta
  • Escultures

Envia’ns el teu projecte entre el 6 d’octubre i el 6 de novembre 2020 omplint aquest formulari https://forms.gle/Su7yMMsWS2tc9ELU9

El 13 novembre  rebreu un correu electrònic amb els projectes seleccionats per a aquesta edició. Les obres seleccionades s’hauran d’entregar a Sitges el 24 de novembre. En cas de qualsevol dubte escriviu a: info@drapart.org